На аеродромі "Саки" у Криму згоріли величезні склади крилатих ракет РФ, - експерт

На аеродромі "Саки" у Новофедорівці в тимчасово окупованому Криму, де 9 серпня прогриміли вибухи, згоріли не тільки літаки, але і величезні склади крилатих ракет. Про це розповів колишній співробітник зовнішньої розвідки КДБ Олександр Зеленько в ефірі телеканалу "Київ", передають Патріоти України.

За його словами, внаслідок вибухів на аеродромі знищені не дев'ять. а понад 20 літаків окупантів: "При чому не зовсім літаків. Це якраз ті сволоти, які запускали ракети по наших мирних містах. Це саме ті стратегічні бомбардувальники, які перебуваючи за межами нашої ППО, вчинили нелюдські злочини, знищуючи Вінницю, Кременчук, це ті, хто якраз і вбивав мирне населення".

"Згорів і дуже дорогий Іл-76. Згоріли кілька ударних вертольотів, які коштують кілька десятків мільйонів доларів, згоріли величезні склади крилатих ракет", – додав експерт. На його думку, ті, хто доклав руку до події на аеродромі, без перебільшення переломили хід війни.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...