"На аналізи і збір довідок місяць мінімум треба": Народна депутатка пішла на облік у військкомат (фото)

Народна депутатка від "Голос" Юлія Клименко записується на військовий облік. Про похід до військкомату розповіла у Facebook, передають Патріоти України.

"У військоматі зробили великі очі і запитали, чого я прийшла, дізнавшись що економіст. Потім второпали і дали папку для проходження медкомісії і подальшого збору документів", - написала.

Медкомісія зайняла 1,5 год, приймали дев'ять лікарів, зі слів депутатки. Далі потрібно "назбирати ще 30 документів і аналізів" зокрема флюорографію і травматолога. "Збір цих аналізів і документів займе думаю місяць мінімум, це при тому, що я живу у Києві і в мене військкомат та сімейний лікар під боком, а спеціалісти-лікарі у пішій доступності. Я собі уявляю, як це виглядає в районному центрі або отг, де немає травматолога і психіатра", - зауважила Клименко.

Депутатка обурилась, що "немає інфрастуктури для обліку". "Невже не можна спростити облік для жінок, більшість з яких мають роботу, дітей і домашні клопоти (інші крім психіатра і флюорографії), щоб вони могли зробити реєстрацію електронно, через Дію, листом чи ще якимось простим рішенням?", - запитала.

Також опублікувала відео і фото з тиру, куди ходила з родиною. "Готуємося до вступу в тероборону", - повідомила.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...