На Антонівському мості знову вибухи, але Стремоусов запевняє, що "усе гаразд" (фото)

На Херсонщині місцеві жителі повідомляють про нові вибухи на Антонівському мосту, який окупанти використовують для оснащення зброєю та боєприпасами свого угруповання на правобережжі. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Очевидці стверджують, що чули вибухи близько 11:00 в районі з’їзду мосту на лівому березі. Над мостом здійнялися великі клуби диму. В оперативному командуванні “Південь” повідомили про здійснення «цілодобового контролю мостів та переправ», щоб не дозволити окупантам забезпечити поповнення запасів бойової техніки та боєприпасів.

Зокрема, в районі Нової Каховки та Дар’ївки вражені два понтонні мости, прокладені ворогом через Дніпро та Інгулець. Вони не придатні для використання. Водночас херсонський гауляйтер Кирило Стремоусов у пропагандистських ЗМІ показав відео руйнувань на мосту, по якому “завдали ударів Хаймерсами”.

«Але міст, як ви бачите, цілий. Нині з Антонівським мостом усе гаразд. Він ще не зруйнувався», – запевнив колаборант, показуючи на наскрізний отвір діаметром близько двох метрів у дорожньому покритті. Російські пропагандисти постійно стверджують,що у районі мосту нібито працює ППО.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...