На Авдіївському напрямку триває оперативне затишшя, але поки що це не привід для оптимізму, - офіцер ЗСУ

Офіцер ЗСУ Валерій Прозапас зазначив, на Авдіївському та Бахмутському напрямках працює ворожа розвідка та артилерія. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На Авдіївському напрямку кілька днів триває оперативне затишшя. Такої інтенсивності дій ворога, яка була кілька днів тому, зараз немає. Є інформація від побратимів, які перебувають на Бахмутському напрямку, що після того, як зайшли наші десантники й дали бій вагнерівцям, противник притих", - зауважив Прозапас.

За словами офіцера ЗСУ, на напрямку Бахмут - Мар’їнка ворог проводить розвідувальні дії. "Інтенсивності боїв знизилася, але працює ворожа розвідка та артилерія. Піхотні підрозділи противника продовжують проводити на лінії зіткнення розвідувальні дії. Ворог накопичує резерви та не залишає своїх намірів вийти на оперативний простір та знайти слабкі місця в оборонних порядках ЗСУ", - додав Прозапас.

Джерело: Еспресо.ТV

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...