На Банковій "нервно курят": Віталій Кличко отримав приз "Міський голова року", як кращий мер України

Мер Києва Віталій Кличко став переможцем премії "Людина року-2020" в номінації "Міський голова року". Урочиста церемонія 25-ої премії програми відбулася в Національній опері України, повідомляють Патріоти України з посиланням на .сайті Кличка.

"Ця премія - стимул для мене. Стимул рухатися вперед, надалі змінювати Київ, робити його комфортною європейською столицею", - зазначив Віталій Кличко, отримавши премію.

Це друга нагорода програми "Людина року", яку отримав Віталій Кличко. У 2004 році він був визнаний переможцем у номінації "Спортсмен року".

У 2007 році в цій номінації кращим експерти визнали Володимира Кличка - чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі.

У 2010 році Віталій та Володимир отримали нагороду "Гордість України", якою відзначають видатних людей в рамках програми "Людина року".

Нагадаємо, "Людина року" - загальнонаціональна програма, під час якої Вища академічна рада обирає особистостей, які своїм професіоналізмом та талантом демонструють всьому світу досягнення українського народу. Вища академічна рада складається з відомих громадських діячів та діячів культури.


Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...