На Бєлгородщині росіянин збив дрон з рушниці, злякавшись бандерівців, і влип (аудіо)

У Бєлгородській області країни-агресора Росії місцевий житель збив російський дрон із мисливської рушниці. Це випливає з аудіоперехоплення, передають Патріоти України.

На записі чоловік скаржиться співрозмовникові, що літають дрони. Зокрема, "усю ніч людей мордували" у районі російських населених пунктів Рокитне (приблизно 20 км від кордону із Сумською областю України), Степне (приблизно 10 км від кордону) і Яруги (мабуть, ідеться про Червону Яругу, розташовану поблизу Рокитного і Степного).

"Кажеш, що нарешті його збили, так? Нарешті знайшлася одна нормальна людина, що збила. А, то все з рушниці? Нехай ховається мужик, рушницю відберуть", – каже, за даними ГУР, росіянин із грайворонського напрямку.

За його словами, уже був випадок, коли чоловік із рушниці збив дрон, і його спіймали, рушницю відібрали та сказали: "Це наш дрон, а ти збив".

"І спробуй дізнатися, чи наш [дрон] чи не наш. Так що, якщо ти мужика знаєш, скажи, нехай ховається і не показує, що в нього рушниця є. Молодець", – заявив росіянин на записі..

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...