На більше резервів у Путіна нема: Військовий експерт розповів, скільки триватиме битва за Донбас

Битва за Донбас триватиме ще тиждень, на більше резервів у Путіна немає. Там наразі зберігається найбільш складна ситуація. Зеленський каже, у росіян там вдвічі більше техніки, ніж у нас. Про це в інтерв'ю ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За словами військового експерта Олега Жданова, на окремих напрямках росіяни дійсно зосереджують таку кількість техніки, фактично намагаючись закидати наші позиції тілами. Артилерійські та авіаційні удари не припиняються, триваючи майже цілодобово. У нас не вистачає артилерії, щоб подавити артилерію російських військ.

"У цьому проблема. У них вогнева перевага, завдяки якій вони досягають успіхів на окремих напрямках. Тому наша піхота дійсно фактично протистоїть і вогневому ураженню з боку російських військ, і атакам мотострілецьких і танкових підрозділів. На жаль, ситуація поки що така. Якщо буде надходити артилерія від наших партнерів в рамках допомоги, то вона буде перекидатися туди, щоб хоча би трохи вирівняти ситуацію", - коментує ТСН.ua Олег Жданов.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...