На честь "Да Вінчі": ЗСУ успішно атакували позиції окупантів під Авдіївкою, у росіян шалені втрати

Збройні сили України 15 березня успішно атакували російські угруповання на трьох позиціях під Авдіївкою Донецької області. Загарбники зазнали величезних втрат. Окрім того, чотирьох окупантів вдалося захопити у полон, передають Патріоти України.

"15 березня підрозділи 59-ї мотопіхотної бригади успішно атакували та знищили російські війська на трьох позиціях під Авдіївкою. Росіяни зазнали важких втрат, у бою четверо російських військовослужбовців зі складу 2-го батальйону 110-ї мотострілецької бригади ЗС РФ захоплені у полон", - повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

Так, обмінний фонд поповнився чотирма росіянами. Серед них: Обдовський Сергій з міста Тверь, Даїров Яків з Оренбургської області, Кітов Юрий з Оренбургської області, Ертлеус Самрат з Оренбургської області.

За словами Бутусова, успішна атака відбулась у день панахиди на дев’ятий день після загибелі Дмитра Коцюбайла, знаменитого воїна-добровольця, у якого в 59-й бригаді є друзі.

"Росіян розбили саме на тих позиціях, де багато десятків разів працював за останні 9 років сам друг "Да Вінчі", база якого знаходиться в Авдіївці. Звичайно, все це було добре сплановано як належить заздалегідь, це не були емоційні дії", - додав журналіст.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...