"На державних дачах не був": Разумков розповів про свою відпустку (фото)

Чиновник пояснив журналістам, звідки у нього засмага.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков провів свою короткострокову відпустку на півдні України, катаючись на велосипеді. Про це він розповів журналістам під час відкриття Сорочинського ярмарку, передають Патріоти України.

За його словами, свою відпустку він провів у Миколаївській та Одеській областях. "Відпустка була 5 днів. На державних дачах не був. А засмаг так, катаючись на велосипеді. Три-чотири години проїдьтеся – і засмагнете", - розповів Разумков.

Після брифінгу він ознайомився з експозицією ярмарку і купив панно з кераміки, книгу казок, свистульки, варення з шишок, витративши на це понад 2 тис. грн.


Джерело: УНІАН

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...