На Дніпропетрощині ППО збила російські безпілотники, - Повітряне командування

У Дніпропетровській області в п’ятницю, 23 вересня, протиповітряна оборона збила два російські безпілотники. Про це повідомляє пресслужба Повітряного командування Сходу у Facebook, передають Патріоти України.

У Повітряних силах підтвердили, що один зі збитих російських безпілотників у Дніпропетровській області - це дрон-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва.

«На Дніпропетровщині працювало ППО. Попередньо знищено два безпілотні літальні апарати. Тримаємо стрій та зберігаємо спокій!», — йдеться у повідомленні. У командуванні закликали не робити фото та відео роботи української ППО та збитих дронів, оскільки це розкриває росіянам розташування українських протиповітряних систем.

Місцеві Telegram-канали повідомляли про роботу ППО у передмісті Дніпра приблизно о 17:30.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...