На Дніпропетровщині поліція виявила цілу родину зрадників України (фото)

На Дніпропетровщині поліцейські виявили родину прихильників "русского мира". Троє місцевих мешканців можуть бути причетні до колабораційної діяльності на користь Російської Федерації. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, передають Патріоти України.

"Двох чоловіків та жінку виявили 25 травня під час відпрацювання території Межівської об'єднаної територіальної громади співробітники відділення поліції № 2 Синельниківського РУП та Управління захисту інтересів суспільства і держави", - ідеться у повідомленні.

Під час перевірки мобільних телефонів у членів родини виявили антиукраїнську переписку та численні групи з підтримкою ворога. Їх передали на перевірку працівникам Служби безпеки України.

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...