На Дніпропетровщині викрили інформатора окупантів (фото)

На Дніпропетровщині викрито інформатора російських окупантів. Він збирав та передавав точні координати місцезнаходження радіолокаційних станцій та блокпостів Сил тероборони в області, інформують Патріоти України.

Прес-служба Офісу генерального прокурора повідомляє, що за даними слідства, під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну водій одного з приватних підприємств м.Дніпро добровільно погодився на співпрацю зі співробітником головного управління генштабу ЗС РФ.

"На виконання завдань російського куратора чоловік збирав та передавав через Telegram точні координати місцезнаходження радіолокаційних станцій та блокпостів Сил тероборони на Дніпропетровщині", - йдеться у повідомленні.

Інформатора затримали під час виконання чергового завдання представника держави-агресора. В нього вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності. Чоловіку повідомлено про підозру у держзраді в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Також підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...