На догоду Москві? Ізраїль видворив Бабченка, котрий просив політичного притулку

Єврейська держава майже ніколи не відмовляє своїм одноплемінникам, навіть якщо їх переслідують за кримінал, не кажучи вже про правозахисну діяльність.

Аркадій Бабченко. Фото: соцмережі.

Відомого журналіста Аркадія Бабченка депортували з Ізраїлю. Раніше в цій країні у нього виникли проблеми з роботою. Про те, що він залишає Ізраїль, Аркадій Бабченко повідомив у своєму Facebook, передають Патріоти України.

«Коли життя випередило мрію. І мем став реальністю. А мене-таки видворили з Ізраїлю», - написав Аркадій Бабченко.
Він розповів і про те, чому не міг працювати в Ізраїлі. «Здавалося б, стандартна процедура. Поки подаєш документи - немає дозволу на проживання - немає виду, немає дозволу на роботу - немає дозволу, немає роботи. Що тут в принципі можна обговорювати?» - написав журналіст.
«Ну, і як ми бачимо, заборона на роботу і загроза депортації закінчилася тим, що мене таки видворили з Ізраїлю», - підвів підсумок Бабченко.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...