На Донбаcі загинули троє українських військових

Біля населеного пункту Новолуганське в зоні ООС троє українських бійців сьогодні загинули від підриву на вибухівці. Про це у Facebook повідомило оперативно-тактичне угруповання «Північ», передають Патріоти України.

«Під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Командування ОТУ «Північ» висловило співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. В ОТУ "Північ" повідомили, що на місці загибелі військових працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...