На Донбасі бійці ЗСУ збили російський Су-25

Зентітники Збройних сил на Краматорському напрямку з ПЗРК збили штурмовик росіян Су-25. Про це повідомляє ОСУВ "Хортиця" у Telegram, передають Патріоти України.

"На Краматорському напрямку наші військові збили російський літак Су-25, який намагався вести обстріли позицій підрозділів Сил оборони", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що воїни-зенітники 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу влучним пострілом із ПЗРК приземлили черговий Су-25.

"Відсьогодні в російській штурмовій авіації стало на один літак менше. Його уламки прикрашають донецькі пейзажі", - зазначили військові.

Війна Росії проти України може закінчитися непередбачуваним чином: Американські генерали дали прогноз

середа, 28 серпень 2024, 10:56

Українці показують НАТО, якою буде війна в майбутньому. А сама російсько-українська війна “може закінчитися непередбачуваним чином”. Про це говорили американські генерали у відставці та інші учасники дискусії в аналітичному центрі “Проєкт американської...

"Крим стає непридатним для росіян": Генерал розказав, коли ЗСУ звільнять півострів

середа, 28 серпень 2024, 10:49

Генеральний штаб ЗСУ та Головне управління розвідки Міноборони України наближаються до Криму. Таку думку виданню "Телеграф" висловив колишній командувач армії США в Європі, генерал-лейтенант Бен Годжес, передають Патріоти України. На запитання журналіс...