На Донбасі найманці Путіна увійшли в раж від "побєдобєсія". У ЗСУ чимало поранених. Захисники України завдали ударів у відповідь

8 травня російські найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів поранення отримали 4 українських військових, повідомляють Патріоти України з посиланням на штабу ООС.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Неподалік Широкиного бойовики вели вогонь з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та застосовували БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Біля Кам’янки російські окупанти стріляли з 82 мм мінометів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також ворог вів вогонь біля Мар’їнки, Авдіївки, Пісків, Оріхового та Кримського.

За даними розвідки, українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та ще двох поранили.

Від початку поточної доби противник відкривав вогонь біля Кримського та Хутора Вільного.

"Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано", – йдеться у повідомленні.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...