Вони знали, що там мирні люди: На Донбасі окупанти вгатили керованою ракетою біля цивільного сектору Попасної (фото)

На Донбасі незаконні збройні формування РФ скерували протитанкову ракету неподалік цивільного сектору Попасної в Луганській області. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-центр Операції Об’єднаних сил (ООС).

"Сьогодні, 5 травня, поблизу населеного пункту Попасна, незаконні збройні формування РФ здійснили постріл протитанковою керованою ракетою, який розірвався поблизу цивільного сектору та спричинив локальну пожежу, що могла спричинити руйнування об'єктів інфраструктури", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що серед цивільного населення ніхто не постраждав, а пожежу було локалізовано військовослужбовцями однієї з механізованих бригад. Зазначається, що дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та наражає на небезпеку цивільне населення.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону спільного центру контролю та координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", – підсумували в ООС.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...