На Донбасі п'яний російський єфрейтор розстріляв військових армії РФ і цивільних, - українська розвідка

За роки окупації частини українського Донбасу російські бойовики відзначалися багаторазовою кількістю злочинів. При цьому досить часто дії терористів, які знаходяться під дією алкоголю або наркотичних речовин, призводять до загибелі місцевих мирних жителів, інформують Патріоти України із посиланням на ГУР Міноборони України.

Днями в 9-й ОМП 1-го армійського корпусу т.зв. "ДНР" після розпиття спиртних напоїв групою військових між ними сталася бійка, під час якої "єфрейтор" Данило Цуприк відкрив стрілянину зі штатної зброї і застосував гранату. В результаті інциденту всього загинуло семеро осіб: четверо військових найманців і троє місцевих жителів.

Наразі цього "горе-вояку" розшукують. Варто зазначити, ГУР перехопила розмови бойовиків з цієї нагоди. За відомостями Telegram-каналу "Український Діалог", після інциденту всіх військових підняли по бойовій тривозі. У радіопереговорах вони самі були налякані, що їхній "злетівший з котушок" товариш по службі "перевалив купу людей". Також вони повідомляли, що цей п'яний військовий стріляв по всіх, кого бачив. "Будьте акуратніше", - закликав один військовий іншого. Як з'ясувалося, цьому Цуприку Данилу всього 19 років. Він служив в в / ч 008819. Після стрілянини пересувався пішки.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....