На Донбасі український снайпер ліквідував найманця "ДНР" (фото)

Спікери терористів "ЛНР" стверджують, що 25 лютого нібито снайпером 59-ої бригади Збройних сил України був важко поранений бойовик сьомої бригади другого армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації на Світлодарській дузі. Начебто найманець постраждав при переміщенні на спостережному пункті біля Нижнього Лозового, повідомляють Патріоти України.

Тим часом, блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer» вчора поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, черговим місцевим бойовиком: «Логвінов Сергій Миколайович (Тракторист). Житель Новоазовського району. Народився 23/05/1979. Різко став «вантаж 200» 23/08/2019. Обставини вимагають уточнення».
Інформація була взята з некрологів прихильників «русского мира» в соціальних мережах. Зокрема, про півтора роки з дня смерті найманця повідомила його сім'я. Сергій Логвінов (на фото) числиться в базі «Миротворця» бойовиком незаконних збройних формувань.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....