На Донбасі ЗСУ змусили ворога задкувати на кількох важливих напрямках

На Бахмутському напрямку захисники України відбили ворожий штурм у напрямку населеного пункту Золоте. Ворог відійшов, передають Патріоти України.

Окупанти спробували висунутись у напрямку населених пунктів Василівка та Берестове. Воїни змусили ворога тікати, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Окупанти продовжують наступ на Слов'янськ. Ведуть розвідку боєм в районі населеного пункту Краснопілля. Бій триває.

Ворог намагався взяти під повний контроль населений пункт Богородичне. ЗСУ успішно відбили штурм. Загарбники стріляють з артилерії по Долині, Краснопіллі, Дібрівному та Вірнопіллі. Намагаються створити умови для наступу. Окупанти б'ють зі ствольної та реактивної артилерії по наших підрозділах у Сіверськодонецьку. Обстріляли Устинівку.

Тривають бойові дії за повний контроль Сіверськодонецька. На Лиманському напрямку активних дій противник не вів. На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти не наступають. Обстрілюють Нью-Йорк, Авдіївку та Перемогу.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...