На Донеччині боєць ЗСУ взяв у полон чотирьох росіян

Днями на Донеччині український воїн однієї з бойових бригад Збройних сил України самотужки взяв у полон чотирьох російських окупантів, розповів головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Facebook, передають Патріоти України.

"По всьому фронту від Харкова до Кринок наші військовослужбовці демонструють стійкість, мужність і патріотизм, а головне, віру в нашу перемогу.

Зокрема, днями, на Донеччині український воїн однієї з бойових бригад Збройних сил України самостійно взяв в полон чотирьох російських окупантів. Вважаю, що цей вчинок є яскравим прикладом хоробрості та високого бойового духу наших захисників та неодмінно заслуговує на відзначення відповідною нагородою.

Дякую йому та усім іншим захисникам і захисницям України, які відповідально ставляться до виконання своїх обов'язків, за їхню самовіддану службу!".

В Генштабі "Українській правді" уточнили, що це військовий зі складу Сухопутних військ ЗСУ. Подія мала місце в районі відповідальності ОТУ "Донецьк".

"Тільки тоді можна собі уявити...": Портников оцінив мирний план Трампа і пояснив, чим все закінчиться

середа, 26 червень 2024, 14:55

Радники Дональда Трампа, який балотується в президенти США від республіканської партії, запропонували йому план завершення війни в Україні. Ці пропозиції показують, що ці люди взагалі не розуміють політичні реалії та наміри кремлівського диктатора. Так...

МЗС РФ, яке істерить, що американська зброя "київської хунти" вбиває дітей, заткнули пельку: Німецькі експерти визначили, чия ракета вразила людей на пляжі Севастополя

середа, 26 червень 2024, 14:07

Кремлівська пропаганда нездатність та злочин власної ППО намагається використати для тиску на Захід щодо поставок Україні озброєнь. Знайдені на пляжі уламки схожі на ракети російського зенітно-ракетного комплексу "Тор", який оснащений зенітними керован...