"На Донеччині просто пекло": Зеленський розповів про жорстокі бої ЗСУ з окупантами

Зараз на полі бою на Донеччині відбувається пекло. Там щоденно відбуваються дуже жорсткі бої. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляють Патріоти України.

"Особливо слова вдячності тим, хто витримує російські атаки на Донеччині. Там просто пекло. Там щоденно надзвичайно жорстокі бої. Але наші підрозділи захищаються хоробро, витримують страшний тиск окупантів, зберігають наші рубежі оборони. Це дуже важливо", – сказав президент.

Завдяки міцній оборони на Донеччині, українські воїни можуть проводити наступальні операції на інших напрямках, заявив Зеленський. "Я дякую усім нашим воїнам, хто боронить Україну у цих особливо жорстких боях. Павлівка, Мар'їнка, Первомайське, Авдіївка", – сказав президент.

Зеленський відзначив 1-й і 2-й батальйони 36 окремої бригади морської піхоти, 79-у окрему десантно-штурмову бригаду, 72-у окрему механізовану бригаду, 68-у окрему єгерську бригаду, 110-у окрему механізовану бригаду, 56-у окрему мотопіхотну бригаду і 55-у окрему артилерійську бригаду "Запорізька Січ". "Дякую вам, воїни", – звернувся президент.

Також подякував бійцям 28-ї і 63-ї окремих механізованих бригад і 59-ї окремої мотопіхотної бригади. "Приєднуюся до подяк і побажань, які вже почули від херсонців наші бійці 28-ї і 63-ї окремих механізових бригад та 59-ї окремої мотопіхотної бригади, наші розвідники, наші бійці Сил спеціальних операцій і нацгвардійці. Молодці. Дякую всім за блискуче виконання завдань для звільнення Херсона", – звернувся Зеленський.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...