На Донеччині росіяни застосували проти українських воїнів "сльозогінні" гранати, - Генштаб

Російські окупаційні війська застосували проти українських захисників на Донеччині "сльозогінні" гранати нелетальної дії. Крім того, ворог обстріляв понад 10 населених пунктів області, передають Патріоти України.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, на Авдіївському та Мар'їнському напрямках ворог вів наступальні дії в напрямку Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, Первомайського, Невельського та Мар'їнки Донецької області, але успіху не мав.

"Застосував аерозольні "сльозогінні" гранати нелетальної дії в районах населених пунктів Новокалинове, Ласточкине, Первомайське та Мар'їнка", – додали у Генштабі.

Крім того, окупанти обстріляли понад 10 населених пунктів. Серед них – Красногорівка, Степове, Авдіївка, Тоненьке, Первомайське, Невельське, Мар'їнка та Новомихайлівка на Донеччині.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...