На Донеччині сфальсифіковано результати голосування на користь одного з кандидатів удев'ятеро

Поліція перевіряє повідомлення про ймовірну фальсифікацію результатів виборів президента України у Мангушському районі Донецької області, зазначають Патріоти України.

Згідно із повідомленням прес-служби облуправління Нацполіції, до Мангушського відділення поліції звернулися члени територіальної виборчої комісії із письмовою заявою про порушення виборчого процесу. За їхніми словами дані, передані до Центральної виборчої комісії про розподіл голосів між кандидатами в президенти України, не співпадають з інформацією, викладеною на офіційному сайті ЦВК.

Вони вказують, що різниця на користь одного з кандидатів збільшена у 9 разів.

У поліції зазначають, що вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст.158 "Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державногореєстру виборців або фальсифікація виборчих документів" Кримінального кодексу України.

Поліцейським належить встановити, на якому етапі з’явилися розбіжності, та осіб, що причетні до ймовірної фальсифікації.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...