"На Донеччині важко, робимо усе можливе": Сирський доповів Зеленському про ситуацію на фронті

Президент Володимир Зеленський отримав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про ситуацію на фронті. Про це глава держави повідомив у своєму Телеграм-каналі 25 жовтня, передають Патріоти України.

З його слів, наразі особлива увага приділяється Покровському, Курахівському та Лиманському напрямкам. "На Донеччині важко, але наші бойові бригади тримають позиції та роблять усе можливе для знищення окупанта", - наголосив Зеленський.

Тим часом у Курській області РФ Україна реалізовує свої завдання, додав президент. "Буферна зона на російській території убезпечує Україну від російських спроб розширення війни на сході нашої держави та забезпечує відчутні російські втрати", - повідомив президент.

"Були внутрішні міркування": Єрмак прокоментував звільнення Залужного й Кулеби

неділя, 27 жовтень 2024, 20:02

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував звільнення колишнього головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного та міністра закордонних справ Дмитра Кулеби. За його словами, є «внутрішні міркування», які призвели до таких рішень. Про це він ...

Шофери навіть не мають належних паперів: Розвідка дізналася, як росіяни доставляють найманців із КНДР на фронт

неділя, 27 жовтень 2024, 19:42

Найманців з КНДР росіяни везуть на фронт вантажівками з цивільними номерами. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України. 27 жовтня 2024 року російські поліцейські на трасі «Курськ-Воронеж» зупин...