"На довгі міркування часу немає": Зеленський розповів, як проходять його наради під час війни

На день президенту України Володимиру Зеленському доводиться ухвалювати по двадцять-тридцять рішень, при цьому відмовляючись від тривалих міркувань. Про це розповів сам Зеленський в інтерв'ю виданню The New Yorker, опублікованому 22 вересня, передають Патріоти України.

На запитання, чи бувають моменти, коли він ловить себе на тому, що реагує на речі інакше, ніж раніше, і чи помічає він зміни в собі, президент України відповів, що, можливо, став менш емоційним. На це, за його словами, немає часу. Також, каже Зеленський, як немає часу на міркування та суперечки.

Президент наголосив, що думати вголос у нього є можливість тільки під час інтерв'ю. «Я не роблю цього зі своїми підлеглими та колегами в уряді. Якби я сидів і розмірковував над кожним рішенням протягом години, я б зміг ухвалити тільки два-три рішення на день», — пояснив Зеленський, додавши, що йому на день доводиться приймати по двадцять-тридцять рішень.

20 вересня Зеленський заявив, що план перемоги України розрахований на швидкі рішення партнерів України з жовтня по грудень. Наступного тижня український лідер здійснить візит до Сполучених Штатів, де зокрема планує ознайомити зі своїм планом перемоги чинного президента Джо Байдена та кандидатів у президенти Камалу Гарріс і Дональда Трампа.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...