На другій аж підкинуло: Російський танк наїхав на міни (відео)

Українські захисники змогли зняти безпілотником неймовірну невдачу російських танкістів. Вони наїхали на міну та все ж залишися цілі, тому продовжили рух і напоролися вже на другу, повідомляють Патріоти України.

Як наслідок, це була їхня остання поїздка. Запис цього курйозу оприлюднили в Сухопутних військах ЗСУ 8 травня. На записі помітно, що ворожий танк розвернувся та прямував у бік лісосмуги. Проте все пішло не за планом і над ним піднялася величезна хмара пилу та чорного диму.

Знову військовий транспорт з'явився в кадрі вже через 18 секунд. Башта танку крутилася до моменту, поки не вибухнула друга протитанкова міна. У момент цього вибуху вже було видно і язики полум'я, які буквально підкинули росіян у багатотонній машині.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...