Москва очікує на співчуття: На Філіппінах згоріло посольство Російської Федерації

Пожежа завдала значної шкоди будівлі російського посольства в Манілі, повідомив департамент інформації МЗС Росії, посилаючись на попередні дані, зазначають Патріоти України.

Будівля спалахнула ввечері 4 лютого. Дипломатів, персонал та їхніх родичів встигли вивести, ніхто не постраждав. Пожежа була сильною.

"У взаємодії з філіппінськими екстреними службами основний епіцентр вогнища був оперативно ліквідований, найближчим часом роботи з гасіння пожежі будуть завершені", - наголошується в повідомленні.

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...