На годиннику була інша дата: У РФ показали, як Путін сьогодні проголосував на виборах онлайн, але щось пішло не так (фото, відео)

Ще для дистанційного голосування в Росії потрібен мобільний телефон, якого у президента країни-агресора немає.

Президент Росії Володимир Путін, який перебуває на самоізоляції, 17 вересня вперше в житті проголосував дистанційно на виборах до Держдуми. Однак, журналісти "Настоящего времени" звернули увагу на те, що годинник Путіна на відео і фото, на яких він зображений нібито в момент голосування, показують дату 10 вересня, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що дострокове онлайн-голосування на цих виборах не передбачено. А тиждень тому Путін ще не був на самоізоляції.

На додаток, видання "Медуза" пише, що на фото й відео ніде не видно мобільний телефон, який необхідний для віддаленого голосування, оскільки пароль повинен прийти по SMS. Більш того, сам Путін неодноразово говорив, що не користується телефоном взагалі.

"З'явилися припущення, що сам запис - це "консерви", тобто постановче відео за участю глави держави, яке зробили заздалегідь, а потім випустили під виглядом нового", - пише "Медуза".

Як зазначає видання "Дождь", після цього прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ нібито скористався для голосування телефоном одного з помічників. "У самого президента дійсно немає гаджета, але гаджети є у його помічників. Телефон одного з помічників був використаний для голосування. Тут все було абсолютно нормально", - сказав Пєсков.

Разом з тим журналіст "Дождя" Данило Сотніков відзначив, що коли Путін 13 вересня відвідував навчання "Північ" на полігоні в Нижньогородській області, годинник Путіна тоді показував 6-е число. "Здається, у Путіна дата просто відстає на тиждень", - припустив Сотніков.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...