На ювілей Єрмака готель біля президентської резиденції у Карпатах різко став недоступним (відео)

Під час святкування дня народження керівника Офісу президента Андрія Єрмака в Карпатах ДУСя закрила популярний готель "Синьогора" на 100 місць, розташований за кілька метрів від держрезиденції президента. Про це йдеться у розслідуванні журналістів, передають Патріоти України.

Напередодні 50-річного ювілею Єрмака (котрий відзначали в неділю, 21 листопада) журналісти спробували телефоном забронювати два місця в готелі, проте отримали відмову. "Місць нема, все зайнято", - відповіла адміністрація готелю на прохання журналіста-розслідувача Михайла Ткача про поселення в номері чи котеджі.

Це може свідчити про те, що Державне управління справами (ДУС – Ред.) закрило готель на день народження Єрмака, роблять висновок працівники пера. За їхньою інформацією, святкування ювілею тривало і наступного дня, у понеділок, 22 листопада, тому протягом вечора гості не залишали резиденції.

Водночас на Банковій цікаво прокоментували інформацію УП про відзначення дня народження Єрмака у президентській резиденції. Прес-секретар президента Сергій Никифоров заявив, що не знає, чи літав Володимир Зеленський разом з Єрмаком на вертольотах до резиденції у Карпатах на день народження, повідомляє Telegram-канал "Политика страны". "Я не знаю, як президент проводить свій особистий час. Здається, я бачив його на роботі у п'ятницю та понеділок. Ну і в неділю ми бачилися на покладанні квітів на алеї Героїв Небесної Сотні. А що він робив між цими двома моментами – це його особистий час і справа", - сказав Никифоров.

На уточнення, чи сам Никифоров був на ювілеї Єрмака, він ухилився від конкретної відповіді. "Я кажу те, що я сказав, те й сказав. Більше мені вам повідомити нічого", - заявив речник.

За підрахунками журналістів, Зеленський та Єрмак літали у гори "на дачу" на чотири дні - з п'ятниці, 19-го, по понеділок, 22 листопада.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...