На Харківщині під ракетним обстрілом окупантів загинув колишній заступник мера Полтави

Під час бою з російськими окупантами під Ізюмом загинув колишній заступник міського голови Полтави Юрій Бехтір. У неділю, 29 травня, українського захисника проведуть в останню путь. Прощання з ним відбудеться біля Свято-Успенського собору. Про це повідомляє Telegram-канал "Труха Полтава" передають Патріоти України.

"Військовий загинув 25 травня під час ракетного обстрілу під Ізюмом. Свого часу Юрій Бехтір працював заступником міського голови Полтави та очолював управління ЖКГ", – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що заступником у міського голови Анатолія Кукоби Бехтір був у 2006-2007 роках. Він також очолював управління ЖКГ при міському голові Андрієві Матковському. Крім того, захисник України працював заступником директора Полтавського обласного лабораторного центру Держсанепідемслужби та експертом ГО "Нова Полтава".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...