На Харківщині українські бійці знищили 5 ворожих танків, МТ-ЛБ та КамАЗ із боєприпасами (відео)

Захисники України продовжують мужньо утримувати оборону. Вони ефективно знищують окупантів разом з їхньою бойовою технікою. Так, у мережі з'явилося відео нового удару по силах ворога на Харківщині, передають Патріоти України.

У результаті воїни 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка ліквідували п'ять російських танків та бронетранспортерів МТ-ЛБ, а також КамАЗ із боєприпасами.

Крім того, було завдано удару по позиціях окупантів та складу ворожих боєприпасів.Знищити чергову партію ресурсів армії агресора вдалося вогнем із непрямого наведення.На відео, яке оприлюднили воїни, можна побачити, що залишилося від бойових машин супротивника.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...