На Херсонщині окупанти ловили дезертирів зі зброєю та вертольотами

На тимчасово захопленій території Херсонської області ворог для пошуку втікачів та повернення їх на бойові позиції був змушений задіяти вертольоти та зброю. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, передають Патріоти України.

"У зв’язку зі значними втратами та небажанням воювати, значно погіршується морально-психологічний стан в окупаційних підрозділах та зростає кількість дезертирів. На тимчасово захопленій території Херсонської області, в районі населеного пункту Бабенківка Друга, ворог для пошуку втікачів та повернення їх на бойові позиції був змушений задіяти вертольоти та зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як зазначили в Генштабі, через Каланчак, в напрямку тимчасово окупованого Криму, відзначено інтенсивне переміщення автобусами російських солдатів без зброї.

“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...