На Херсонщині окупанти розстріляли мирного мешканця через фото їхньої техніки у телефоні

У селі Іванівка Херсонської області, яке перебувало в окупації РФ, війська противника порушували всілякі права мирного населення та вчиняли воєнні злочини. Одного чоловіка застрелили без суду та слідства за те, що у своєму телефоні він зберігав фотографії бойової техніки загарбників. Про це розповів місцевий житель, який став свідком звірств окупантів. Ролик із трагічною долею селян опублікував голова Херсонської області Ярослав Янушевич на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Солдати просто забрали у нього телефон і почали переглядати. Коли побачили фото їхньої техніки, розлютилися, відвели убік і там застрелив", – з жахом згадує пенсіонер.

Ще двох чоловіків окупанти вивели прямо з їхнього дому та відвезли у невідомому напрямку. З того часу їх ніхто не відео, їхнє місце залишається загадкою для рідних та односельців, які роблять спроби їх знайти.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...