На Херсонщині подружжя правоохоронців-зрадників працювало на окупантів (фото)

На Херсонщині заочно повідомлено про підозру подружжю правоохоронців, які на окупованій території "стабілізували обстановку" на користь окупантів, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, подружжя з Херсонщини допомагало окупантам "стабілізувати криміногенну ситуацію" в захопленому регіоні. "Подружжя двох колишніх правоохоронців з перших днів російського вторгнення отримали посади в окупаційних структурах та проводили "стабілізацію криміногенної обстановки" в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у березні 2022 року чоловік погодився на посаду оперуповноваженого в окупаційній міліції, а його дружина з рядової за кілька місяців вже обіймала посаду "інспектора з особливих доручень" із доступом до російської "державної таємниці".

Йдеться про те, що подружжя "виявляло" місцевих правопорушників задля "стабілізування криміногенної ситуації". Колишніх правоохоронців підозрюють у добровільному зайнятті посад в незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...