На Херсонщині повідомляють про замах на "ректора" ХДУ, - соцмережі (фото)

За інформацією місцевих пабліків, сьогодні був замах на колаборантку Томіліну Тетяну, "ректора" Херсонського державного університету від окупантів, передають Патріоти України.

"Біля будинку було багато поліції, кажуть, що охоронець загинув, а вона у тяжкому стані у лікарні. У людей від вибуху вилетіли вікна на 2-4 поверхах", - пишуть жителі Херсона.

Пізніше стали відомі подробиці про замах на Томіліну. У Херсоні у квартирі підірвали колаборантку Тетяну Томіліну. Її охоронець, "кадировець", мертвий. Сама колаборантка перебуває у реанімації.

Томіліна – голова академічного ліцею імені Мішукова при Херсонському держуніверситеті. Екс-кандидат у мери Херсона. Під час вторгнення Росії в Україну прийняла бік окупантів та очолила захоплений Херсонський держуніверситет.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...