На Херсонщині ЗСУ знищили близько 30 окупантів, ще сотня - під завалами

У підсумку точкових ударів артилерії Сил оборони в населеному пункті Каїри Херсонської області було знищено близько 30 окупантів. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України.

За інформацією Генштабу, підтверджено наслідки вогневого ураження противника. Окрім близько трьох десятків ліквідованих ворогів, під завалами залишилось понад сто військовослужбовців противника.

Окрім того, в Горностаївці Херсонської області після детонації складу боєприпасів спостерігали рух великої кількості машин швидкої допомоги. Щодо втрат, то їхню кількість ворог ретельно приховує.

Загалом упродовж доби авіація Сил оборони завдала 15 ударів. Підтверджено ураження 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, 2 опорних пунктів, а також позиції зенітного ракетного комплексу противника.

Підрозділи протиповітряної оборони збили російський безпілотник. Воїни ракетних військ та артилерії уразили пункт управління, 8 районів зосередження живої сили, озброєння й військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...