На Херсонщині ЗСУ знищили близько 30 окупантів, ще сотня - під завалами

У підсумку точкових ударів артилерії Сил оборони в населеному пункті Каїри Херсонської області було знищено близько 30 окупантів. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України.

За інформацією Генштабу, підтверджено наслідки вогневого ураження противника. Окрім близько трьох десятків ліквідованих ворогів, під завалами залишилось понад сто військовослужбовців противника.

Окрім того, в Горностаївці Херсонської області після детонації складу боєприпасів спостерігали рух великої кількості машин швидкої допомоги. Щодо втрат, то їхню кількість ворог ретельно приховує.

Загалом упродовж доби авіація Сил оборони завдала 15 ударів. Підтверджено ураження 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, 2 опорних пунктів, а також позиції зенітного ракетного комплексу противника.

Підрозділи протиповітряної оборони збили російський безпілотник. Воїни ракетних військ та артилерії уразили пункт управління, 8 районів зосередження живої сили, озброєння й військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...