На Херсонщині ЗСУ знищили пункт управління ворожої армії на правобережному плацдармі Дніпра, а також командний пункт бригади берегової охорони ВМФ РФ

Чекаємо уточнень щодо затушкованих генералів та старших офіцерів російських загарбників.

Як доповідає Оперативне командування "Південь", українська армія завдала ударів по командних пунктах і пунктах управління ворожих військ, передають Патріоти України.

Дослівно: "Протягом дня ворогом нанесено 8 авіаційних ударів гелікоптерами і штурмовою авіацією вздовж лінії зіткнення на випробування наших позицій. Міцно. Без втрат.

Важкою ствольною артилерією 152-го калібру обстріляно Галіцинове. Без втрат і суттєвих руйнувань – влучання поза межами села.

Нами протягом бойового дня нанесено 6 авіаційних ударів. Двічі забезпечено роботу штурмової авіації по опорному пункту і осередку живої сили, озброєння та техніки ворога в Бериславському районі".

Двічі бомбардувальники атакували 2 склади боєприпасів і ще один осередок техніки в Баштанському районі. Двічі гелікоптерами уражено опорний пункт і скупчення живої сили, озброєння та техніки ворожого війська.При намаганні ворога проводити повітряну розвідку в Миколаївському районі безпілотний літальний апарат "Елерон-3" був збитий зенітно-ракетним підрозділом.

За результатами відпрацювання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, втрати ворога складають 41 загарбник, 3 гаубиці "Мста-Б", 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Остаточні результати дорозвідуються.

"В районі Новокам’янки нами нанесено вогневий удар по командному пункту 126 окремої бригади берегової охорони берегових військ ВМФ РФ, а біля Червоного Маяка нашими зусиллями 49 ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії, а в районі Барвінку – склад боєприпасів", – ідеться в повідомленні.

Вороже корабельне угруповання з 10 кораблів укривається від шторму в Чорному морі неподалік узбережжя Криму. 2 ракетних носії та 2 ВДК – на бойовому чергуванні. Напоготові до застосування 16 "Калібрів".

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...