На Херсонському напрямку між російськими військовими і силовиками наростає напруга, йде розділ влади, - ЦНС

У лавах російських окупаційних військ наростають конфлікти між військовими та силовиками на Херсонському напрямку. Розбрат виник на тлі недостатнього матеріального забезпечення, передають Патріоти України.

Водночас окупанти починають перерозподіл влади, внаслідок якого першими розплачуються колаборанти. Про це інформує Центр національного спротиву.

"Між окупаційними силовиками (росгвардія, ФСБ) і військовими наростає напруга через недостатнє матеріальне забезпечення. Так, перші відбирають найкращі транспортні засоби, які доставляють окупанти на тимчасово окуповані території. Водночас військові отримують забезпечення потреб за надлишковим принципом", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ситуацію в лавах ворога погіршує ще й негласна заборона на доставку нових транспортних засобів через Крим, яку ввела так звана влада. "Така ситуація знижує моральний стан росіян на лівому березі Херсонщини", – підкреслюють у ЦНС.

Там додали, що результатом такого розбрату серед загарбників є перерозподіл "влади", внаслідок якого насамперед помирають колаборанти. Центр національного спротиву закликає не співпрацювати з ворогом.

"Я не буду говорити публічно, що я можу порадити": Топ-посадовці США уточнили, чи можуть ЗСУ бити по Росії американською зброєю

понеділок, 20 травень 2024, 21:15

Американські топ-посадовці США уточнили, як Збройні сили України можуть застосовувати надану зброю американського виробництва. Відповідні заяви зробили голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун та міністр оборони США Ллойд...

Наприкінці червня Україна отримає партію танків Leopard – очільниця міноборони Іспанії

понеділок, 20 травень 2024, 20:52

Україна отримає від Іспанії новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard і боєприпаси. Про це заявила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, повідомляють Патріоти України з посиланням на El Mundo. Вона також уточнила, що постачан...