На Хмельниччині селяни об'єднались, щоб повалити вишку мобільного зв'язку .(фотоіфакти)

На Хмельниччині селяни хотіли повалити в…

Причина незадоволення місцевих мешканців вишкою – невідома. Втім, селяни були налаштовані рішуче та хотіли знести вишку з даху місцевого магазину. Втрутитися у ситуацію довелося працівникам поліції діалогу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

Відомо, що біля магазину зібралися близько 50 активних мешканців села. Вони виказували своє невдоволення встановленням вишки на даху закладу.

"В результаті тривалих перемовин, які вела між обома сторонами інциденту група превентивної комунікації на чолі із заступником начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентином Білянським, вдалося запобігти порушенням громадського порядку та досягти взаєморозуміння", – йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині селяни хотіли повалити вишку мобільного зв"язку (ФОТО)

Мешканці села Петрашівка Віньковецької об"єднаної територіальної громади (ОТГ) хотіли повалити вишку мобільного зв"язку

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...