На кому стоїть "рускій мір" в Україні: "​Кандидат наук" Ілля Кива не зміг порахувати, чому дорівнює 18+4+4 (відео)

Тепер вихованець Авакова та Рабиновича може сміло може називатися "Архімедом" МВС+ОПЗЖ

Одіозному нардепу від партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллі Киві не вдалося правильно порахувати, скільки коштує його одяг. Черговий курйоз із політиком трапився, коли він у Верховній Раді відповідав на запитання журналіста. Відповідний відеозапис опубліковано у Telegram-каналі Інсайдер UA.

«Нардеп швиденько (але неправильно) порахував, скільки буде 8+14+4 і тепер готовий захищати новий вчений ступінь», – повідомляється у дописі. Якщо вірити Киві, то правильна відповідь – 28.

«Штани, ремінь. Приблизно, ну, на тисячу доларів я зараз вдягнений», – заявив скандально відомий народний обранець.

Нагадаємо, 16 листопада минулого року стало відомо, що до народного депутата проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллі Киви вранці прийшли правоохоронці з обшуком.

Пізніше сам народний депутат розповів подробиці обшуків у його квартирі, здійснених співробітниками Державного бюро розслідувань та Нацполіції 16 листопада.

З відео, яке знімав на місці подій соратник Киви адим Рабінович, стало відомо, що Ілля Кива живе у шикарному маєтку в Козині.

Також міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ, яким позбавив народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Іллю Киву права на нагородну зброю, яку йому видали у 2015 році.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...