На кордоні з Україною загинули білоруські прикордонники

На кордоні з Україною загинули два білоруські прикордонники, які необачно вийшли на кригу у заплаві Дніпра. Про це повідомляють місцеві видання з посиланням на пресслужбу Держприкордонкомітету Білорусі, передають Патріоти України.

Нещасний випадок стався 15 лютого у Брагінському районі, який межує із Київщиною, на ділянці прикордонної застави “Комарин”. Прикордонний наряд у складі лейтенанта, сержанта контрактної служби та військовослужбовця строкової служби патрулював місцевість у заплаві Дніпра. Під час обходу сержант-контрактник провалився під кригу. Його спробував врятувати лейтенант, наказавши строковику триматися подалі від небезпеки на березі.

Товщина льоду не витримала ваги двох озброєних людей у повному екіпіруванні. Обидва прикордонники пішли під воду і потонули.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...