На Київщині затримали фанатку "Нічних вовків", котра закликала до введення російських військ в Україну та виправдовувала анексію Криму

Співробітники Служби безпеки України затримали антиукраїнську пропагандистку, яка закликала до введення російських військ на територію України, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що мешканка Київської області адмініструвала в одній з популярних соціальних мереж антиукраїнські ресурси, на яких виправдовувала анексію Криму та російську агресію на сході України.

Жінка також розміщувала на міжнародних онлайн-платформах громадських ініціатив петиції із закликами до президента РФ ввести на територію України війська й приєднати південний схід України до Росії. Використовуючи інтернет-спільноти, агітаторка організовувала просування та збір підписів за фейкові петиції.

Крім того, жінка систематично поширювала публікації з пропагандистських російських інформаційних ресурсів й спільнот соціальних мереж, в яких засуджувалися дії українських військових на Донбасі та пропагувалася діяльність бойовиків «ДНР».

Як з'ясувалося, агітаторка відвідувала так звані «байкерські зльоти», які організовували члени байкерського клубу «Нічні вовки» під керівництвом Залдостанова.

За інформацією української спецслужби, найближчим часом зловмисниця планувала проведення активної провокаційної кампанії в інтернеті напередодні спільних військових навчань України і НАТО.

Отримані у ході досудового слідства матеріали, згідно з висновками експертиз, містять заклики до повалення конституційного ладу України.

В ході проведення обшуків співробітники СБУ вилучили мобільні пристрої та комп'ютерну техніку, що містять докази її злочинної діяльності.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...