На Луганщині аеророзвідка, прикордонники та артилеристи разом знищили ворожу БМП: У мережу потрапило відео "фаєр-шоу"

Бійці Збройних сил України щодня знищують ворожу техніку. Армія країни-агресора Росія невпинно зазнає втрат, передають Патріоти України.

Цього разу на Луганщині аерозвідка, прикордонники та артилеристи разом знищили ворожу БМП. Відео "фаєр-шоу" опубліковано на Facebook-сторінці Державної прикордонної служби України.

"Різдвяний рецепт BBQ: у набиту окупантами "беху" додаємо артилерійський снаряд. Готово!" – підписано кадри.Захисники розповіли, що першою ворожу БМП виявила аеророзвідка ДПСУ.

"Координати виявленої цілі прикордонники передали побратимам-артилеристам ЗСУ. Вже з першого пострілу "беха" була влучена майстерністю "богів війни", – сказано у повідомленні. Крім того, наголошується, що потужний вибух був не один. Для достовірності "демілітаризації" воїни завдали заключного удару.

"Другий снаряд – справжнє фаєр-шоу для окупантів! Слава захисникам України!" – підсумували бійці.Нагадаємо: 20 грудня Сили оборони вдарили зі скупчення російських окупантів на польовому аеродромі в районі Каховки Херсонської області. Там було розміщено близько 30 одиниць артилерійських систем різного типу, САУ та РСЗВ, а також боєприпаси та пально-мастильні матеріали.

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Чекаємо на роз'яснення офіційних осіб. Наразі українська сторона не підтверджувала погану новину щодо ситуації в Запорізькій області. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану нов...

"Полювання" вдалося: Прикордонники показали відео знищення гармати та бліндажа окупантів біля Вовчанська (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:30

16 травня Держприкордонслужба опублікувала відео знищення гармати та бліндажда російських окупантів у районі Вовчанська Харківської області. У коментарі до відео зазначається, що прикордонники бригади Сталевий кордон під час проведення аеророзвідки на ...