На Луганщині прикордонники "щедро пригостили орків свинцем" і взяли в полон артилериста

На Луганщині прикордонники відбили ворожу атаку і взяли в полон артилериста. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти України.

За словами одного з українських офіцерів на цьому напрямку, це була вже четверта спроба наступу окупантів. Він зазначає, що в таких випадках важливо не піддватися емоціям.

"Розгубленості немає, є розуміння відповідальності за життя підлеглих. Ти маєш виконувати бойове завдання, не піддаючись емоціям. Одна неправильна команда – вартує життя побратимів", – каже офіцер. За його словами, цього разу загарбники знову спробували непомітно підкрастися до позицій українських бійців.

"Прикордонники щедро пригостили орків свинцем. Від пострілів ті щурі почали розбігатися, ще більше наражаючись на кулі захисників України. Кілька загарбників залишилися піддобрювати український чорнозем, а один поранений благав не стріляти і здався", — йдеться в повідомленні.

Полонений виявивя уродженцем Стаханова. Він зізнався, що від 2019 року служить артилеристом. Чи причетний він до обстрілів мирних українців, ще з’ясовуватимуть.

Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити: Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передає RMF 24. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Макрона про те...

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...