На Луганщині росіяни обстріляли евакуаційний автомобіль, загинув журналіст з Франції

У Луганській області більше не буде здійснюватися евакуація мирних жителів. Це сталось через те, що у понеділок, 30 травня, російські окупанти обстріляли автомобіль, який їхав рятувати людей. Через це загинув французький журналіст. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Через постійні обстріли російських вбивць на Луганщині офіційно припинили евакуацію. "Сьогодні наш броньований евакуаційний транспорт їхав забирати 10 людей з області та потрапив під ворожий обстріл. Осколки снарядів пробили броню машини, смертельне поранення в шию отримав акредитований французький журналіст, який робив матеріал про евакуацію, патрульного поліцейського врятувала каска", - написав Сергій Гайдай.

Обережно, фото 18+

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"