На Львівщині СБУ затримала росіянина, який займався пропагандистською та шпигунською діяльністю (фото)

Служба безпеки України продовжує виконувати свої обов'язки у викритті диверсантів. Цього разу СБУ здійснила успішну операцію затримання на Львівщині. Так, було викрито росіянина, який діяв на шкоду державній безпеці України. Про це інформує Управління Служби безпеки України у Львівській області, передають Патріоти України.

СБУ затримала росіянина, який допомагав агресору

7 травня співробітники спецслужби викрили громадянина Росії, який проводив деструктивну діяльність у Львівському регіоні. "Чоловік вів політику на підтримку російської агресії, возвеличував керівництво Росії та поширював пропагандистські матеріали із запереченням окупації українських територій", – заявили в СБУ.

Також було встановлено, що тривалий час він переховувався в одному з помешкань неподалік стратегічного об'єкта критичної інфраструктури. Наразі там здійснюються превентивні заходи для унеможливлення проведення диверсій.

Правоохоронці вдало припинили пропагандистську та підривну діяльність, склали протокол про адміністративне затримання. А вже зараз готуються документи для видворення зловмисника з України.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...