На маріупольських школах почали з'являтися ось такі малюнки. Z-солдат з обличчям садиста обіймає дівчинку, - блогер (фото)

"На маріупольських школах почали з'являтися ось такі малюнки. Z–солдат з обличчям садиста одною рукою обіймає дівчинку, загорнуту в триколор русні, ногою стоїть на тілі загиблого оборонця, "заспокоює" дитину. Епічна картинка пропагандонів русні для наших дітей і вчителів на стіні навчального закладу, номер якого, на жаль, не знаю", - пише блогер із Маріуполя із ніком "Сергій Іванович" на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це після задокументованих свідчень щодо згвалтувань, вбивств і поранень росіянцями тисяч українських дітей, дівчат. І це ми до Маріуполя ще не добрались, де кількість військових злочинів і вбитих маріупольців з боку рашистських і лугандонських солдат зашкалює за 20 тисяч.
Важка клініка, вперше щодо таких "художників" і замовників доцільно про довічне ув'язнення як мінімум вирішувати. Щоби до скону відбудовували зруйноване і відмивали подібний непотріб! #МаріупольськийТрибунал по військовим злочинцям і зрадникам саме там проведемо!!
Р. S.: пишуть, що це школа 5 Маріуполя. Та сама, яка попала під обстріл Градами русні ще в січні 2015-го. Подвійне знущання: тоді серед 150 загиблих і поранених вбило молоду маму, а її доньці російською ракетою відірвало ногу. Величезний мурал з дівчинкою і ведмедиком у її руках був намальований на стіні дев'ятиповерхівки неподалік мого зруйнованого тепер дому біля площі Свободи".

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...