На металобрухт: Під Куп'янськом прикордонники знищили FPV-дроном вантажівки ЗС РФ (відео)

Бійці "Сталевого кордону" позбавили ЗС РФ двох вантажівок, які використовувались неподалік лінії фронту під Куп'янськом на Харківщині, передають Патріоти України.

Саме тут, зі слів начальника пресслужби ОК "Схід" Іллі Євлаша, росіяни зосередили 100-тисячне військо, готуючись атакувати позиції Сил оборони. Завдяки застосуванню FPV-дронів вдалось на дещицю зменшити кількість військової техніки на даному напрямку. Відео удару по противнику опубліковане у Telegram-каналі ДПСУ.

На відео видно, як розвідувальний дрон вистежив дві російські вантажівки, які рухались неподалік від лінії фронту. У дописі вказано, що це військові УАЗи ЗС РФ. Під наглядом розвідників на цілі спрямували FPV-дрони. Безпілотники підлетіли до машин збоку, врізались у кузов: на місці удару задиміло.

Останні кадри запису показують російського солдата, який встиг вистрибнути з останньої вантажівки. Він поспіхом біжить до дерев, щоб сховатись від дрона Сил оборони, який відстежує його найменший рух.

У тексті до відео зазначають, що бійці "Сталевого кордону" почали "заготівлю металобрухту". Завдяки влучним ударам, загарбники будуть ходити виключно пішки: "топати ногами", — ідеться у текст.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...