На межі великої війни: Путін заморозив важливий ракетний договір з США

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про призупинення Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Відповідний документ опубліковано в середу, 3 липня, на офіційному інтернет-порталі правової інформації, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, що в березні Путін підписав указ про припинення Росією виконання Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД). Свого часу це пояснили порушенням умов угоди з боку США.

Нагадаємо, в лютому процедуру виходу з договору про обмеження ракетних озброєнь почали Сполучені Штати. У Вашингтоні вважають, що прийнята на озброєння ракета 9М729 "Новатор" порушує умови договору.

У зв'язку з цим в США повідомили про намір провести випробування раніше заборонених ракет. За даними ЗМІ, випробування крилатої ракети наземного базування з дальністю польоту близько тисячі кілометрів пройдуть вже в серпні.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...